یک شرکت تحقیقاتی پیشرو با تمرکز بر تحول دیجیتال.
خوب
مشترک فعال است
اگر روشی را دوست دارید که اسنپ چت یا استوری های اینستاگرام به شما امکان می دهد عکس ها، فیلم ها و پیام های متنی را در یک نمایش اسلاید شیک برای اشتراک گذاری با دوستان و خانواده خود ارسال کنید، می توانید اساساً همین کار را در واتس اپ نیز انجام دهید. این وضعیت WhatsApp نامیده می شود، که در آن می توانید محتوا را به اشتراک بگذارید و ببینید که چه چیزی از مخاطبین شما جدید است. در اینجا چیزی است که برای استفاده از وضعیت WhatsApp باید بدانید.
اگر از یک ویژگی به سبک Stories در برنامه رسانه های اجتماعی مانند اسنپ چت، اینستاگرام یا فیس بوک استفاده کرده اید، احتمالاً با وضعیت WhatsApp احساس راحتی می کنید. هر چیزی که به وضعیت خود اضافه کنید پس از 24 ساعت منقضی می شود. این بدان معناست که هر چیزی که پست می کنید زودگذر است – و به لطف رمزگذاری سرتاسر واتس اپ، ایمن نیز هست.
واتس اپ یک تب اختصاصی برای وضعیت ها رزرو می کند. برای مشاهده هر پست وضعیت فعلی از مخاطبین خود، به برگه وضعیت بروید. در آیفون، روی تب Status در پایین صفحه ضربه بزنید. اگر اندروید دارید، روی Status در بالا ضربه بزنید.
شما باید وضعیت خود و در زیر آن هر پستی از دوستان خود را ببینید. برای مشاهده وضعیت، روی ورودی ضربه بزنید. اگر چندین به‌روزرسانی وضعیت وجود داشته باشد، آنها یکی پس از دیگری پخش می‌شوند و سپس به‌روزرسانی‌های مخاطب بعدی را در لیست خود مشاهده خواهید کرد.
وقتی روی وضعیتی ضربه زدید، چند کنترل دارید:
می توانید وضعیت WhatsApp خود را با عکس، ویدیو و متن ایجاد کنید. برای شروع به تب Status بروید. در آیفون، روی تب Status در پایین صفحه ضربه بزنید. اگر اندروید دارید، روی Status در بالا ضربه بزنید.
نزدیک بالای صفحه وضعیت، روی وضعیت من ضربه بزنید. با این کار نمای دوربین باز می شود، جایی که می توانید عکس بگیرید، فیلم ضبط کنید و عکس ها را از گالری عکس خود انتخاب کنید. برای گرفتن عکس، روی دکمه شاتر ضربه بزنید، اما برای ضبط ویدئو، دکمه شاتر را نگه دارید. می خواهید بزرگنمایی کنید؟ هنگام ضبط، انگشت خود را روی صفحه به سمت بالا بکشید، زوم ها را دوباره به سمت پایین بکشید.
برای ویرایش و سفارشی کردن وضعیت خود، روی ابزارهای بالای صفحه ضربه بزنید. می توانید بچرخانید، برچسب اضافه کنید، متن را روی تصویر تایپ کنید یا یک عنوان را به پایین صفحه اضافه کنید.
وقتی برای اشتراک‌گذاری وضعیت خود آماده شدید، روی دکمه ارسال در پایین سمت راست ضربه بزنید.
برای افزودن به وضعیت خود، کافی است به برگه وضعیت برگردید و روی دوربین یا مداد ضربه بزنید. در آیفون، این دکمه ها در قسمت My Status در بالای صفحه قرار دارند. در اندروید، دکمه ها را در سمت راست پایین صفحه پیدا خواهید کرد. هر چیزی که به اشتراک می گذارید به وضعیت قبلی که پست کرده اید اضافه می شود.
اگر چیزی را که پست کرده اید دوست ندارید یا به دلایلی باید آن را پس بگیرید، حذف یک وضعیت آسان است. شما می توانید به طور انتخابی فقط وضعیت هایی را که دوست ندارید حذف کنید، بنابراین مجبور نیستید همه چیز را یکجا حذف کنید.
در آیفون، این کار بسیار ساده است: در تب Status، روی My Status ضربه بزنید تا لیستی از هر ورودی وضعیت را مشاهده کنید. یک وضعیت را به سمت چپ بکشید تا دکمه Delete را ببینید و سپس روی Delete ضربه بزنید.
در اندروید، از تب Status شروع کنید و سپس روی سه نقطه سمت راست My Status ضربه بزنید. هنگامی که لیست پست های وضعیت را مشاهده می کنید، روی سه نقطه سمت راست ورودی مورد نظر برای حذف ضربه بزنید و سپس روی Delete در منوی کشویی ضربه بزنید.
اگر ترجیح می دهید وضعیت مخاطب خاصی را مشاهده نکنید، واتس اپ به شما امکان می دهد آن را بی صدا کنید.
برای نادیده گرفتن یک مخاطب، از زبانه وضعیت شروع کنید و در بخش به‌روزرسانی‌های اخیر ، مخاطبی را که می‌خواهید بی‌صدا کنید، پیدا کنید. در iPhone، مخاطب را به سمت چپ بکشید و روی Mute ضربه بزنید. در Android، روی مخاطب ضربه بزنید و نگه دارید تا وضعیت نادیده گرفتن ظاهر شود و روی نادیده گرفتن ضربه بزنید.
پس از بی‌صدا کردن مخاطب، مخاطب در بخش جدید به‌روزرسانی‌های بی‌صدا پنهان می‌شود. برای لغو نادیده گرفتن مخاطب، همان فرآیندی را که برای نادیده گرفتن آنها استفاده کردید دنبال کنید و گزینه Unmute را انتخاب کنید.
آیا مخاطبینی دارید که ترجیح می دهید به روز رسانی های وضعیت خود را از آنها پنهان کنید؟ واتس اپ به شما امکان می دهد در مورد افرادی که با آنها به اشتراک می گذارید انتخابی باشید.
در آیفون، روی Privacy از سمت چپ بالای تب Status ضربه بزنید. در اندروید، از تب Status شروع کنید، روی منوی سه نقطه در بالا سمت راست ضربه بزنید و Status privacy را در منوی کشویی انتخاب کنید.
اکنون انتخاب کنید که می خواهید به روز رسانی های خود را با چه کسانی به اشتراک بگذارید. شما سه گزینه دارید.
برای شما

source

توسط perfectmoment